Naše usluge

Dubinsko pranje tepiha

Naša terenska služba u zakazano vreme preuzima vaše tepihe. Donosi u servis, gde počinje proces pranja koji obuhvata trešenje, pranje, ispiranje i proces beljenja resa koji se vrši blagim sredstvima tako da nema mogućnosti otpadanja resa. Mašinsko ispiranje se vrši u najsavremenijoj mašini na tržištu, tako da sve nečistoće iz tepiha sigurno nestaju.

Tepih servis Nesa, postuje proceduru pravilnog i potpunog pranja tepiha, čišćenja tepiha, ispiranja i sušenja tepiha. Koriste se najkvalitetniji deterdzenti i uklanjaju fleke sa vaših tepiha. Po zahtevu mušterije se tepisi dodatno namirišu. Kod dubinskog pranja tepisi se prvo tresu specijalnim mašinama, zatim peru i na kraju ispiraju u centrifugslnim mašinama.

Pranje mebla

Tepih servis Neša pruža usluge profesionalnog pranja mebla u Vašem stanu. Pranje se vrši ekstrakcionim mašinama koje u kombinaciji sa odličnom hemijom daju fenomenalan efekat. Vaš nameštaj posle pranja izgledaće kao nov.

Ostale usluge

U nasem servisu pruzamo još usluge: Susenja tepiha (tepihe vracamo 100% suve), Izbeljivanje resa, Opsivanje ivica tepiha, Zamena resa na tepihu.

U nemogućnosti da se tepisi/itisoni spakuju, naša ekipa dolazi da ih opre na licu mesta. Dolazak je besplatan!!!

Cenovnik

Pranje tepiha 300din. m2, bez obzira na kolicinu.
Pranje mebla 800din. Sedno mesto
Stolica 300din.
Opsivanje 300din. Dužni metar
Rese 850din. Dužni metar
Dolazak nase ekipe je uvek besplatan.